Julemeny 2019


Bestill bord

Pubretter

Marinerte oliven


59,–

Spicy løkringer


69,–

Nacho med salsa


69,–

Tempurascampi

Bayermarinert scampi med hvitløk og ingefær

99,–

Pubtallerken

Spicy løkringer, mozzarellasticks, tempurascampi og nachos med salsa.

249,–

Fish and chips

På tradisjonelt vis vi panerer fiskefileten i Newcastle ølrøre med ertestuing, tartar- saus og pommes frites.

199,–

Gratinert nachos (Supernachos)

Tortillachips gratinert med kjøttsaus, ost og jalapeno serveres med rømme og salsa denne retten passer perfekt i kombinasjon med smårettene om man ønsker litt ekstra.

139,–

Ribbesandwich

Ribbe, dijonmajones, coleslaw, salat, pickles og tomat.

169,–

Havnelagerets biffburger

Biffburger med cheddarost, bacon, chilimajones, salat, tomat, løk, pommes frites og løkringer.

199,–

Club sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, rødløk, aioli og toastbrød. Pommes serveres til.

189,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med bladsalat, tomater, rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Ristet sureigsbrød og parmesandressing serveres til.

189,–

Poteter og dipper

Pommesfrites


40,–

Søtpotetfrites


55,–

Parmesanfrites


55,–

Ovnsbakt potet


45,–

Dipper

Aioli, salsa, rømme, chilimajones (hot!) eller dijonmajones

15,–

Brød

Vi har glutenfritt brød og hamburgerbrød. Gi beskjed til din servitør.

Stekte kamskjell

Med blomkålpure og chorizo.

139,–

Reinsdyrscarpaccio

Med ruccula og snøfriskkrem.

149,–

Havnelagerets juletallerken

Serveres på tradisjoneltvis med ribbe, medisterkaker og julepølse surkål, rødkål, julesaus, tyttebær og kokte poteter serveres til.

329,–

Gastropubens pinnekjøtt

Fjelltørket pinnekjøtt fra spekeloftet på Hemsedal. Vi damper det på øl og serverer med kålrotmos, sjy og kokte poteter gi beskjed om du ønsker sennep.

359,–

Pepperstek av indrefilet

Indrefilet rulles i husets brente pepperblanding serveres med sopp, asparges- bønner og sellerirotpuré ovnsbakte poteter og kremet peppersaus serveres til.

329,–

Juletorsk

Torskeloins bakt i ovn med hvitløk og persillesmør serveres med sprøstekt bacon, rotgrønnsaker, rosenkål kokte poteter og persillesaus serveres til.

298,–

Dessert

Sjokolademoussekake

Med bær.

129,–

Havnelagerets riskrem

Med nøttekrønsj og bringebærsaus

109,–

Creme catalan

Serveres med bær.

124,–

Hjemmelaget is

To kuler «Tommis» og frisk sorbet med marinerte bær.

109,–

Barnemeny

Weinerpølse med pommes


79,–

Hamburger med pommes

Serveres med salat, tomat, løk og aioli.

89,–

Fish and chips

Serveres med tartarsaus og pommes fites

99,–

Havnelagerets juletallerken

Halv posjon!NB: Kun for barn under 15 år. På tradisjonelt vis med ribbe, medisterkaker og julepølse surkål, rødkål, jule- saus, tyttebær og kokte poteter serveres til.

129,–

Barnas isbeger

Serveres med vanilje- og sjokoladeis, krem, kjeks og sjokoladesaus.

59,–

Allergener


  • Fisk

  • Melk

  • Honning

  • Selleri

  • Hvetegluten

  • Sesamfro

  • Bløtdyr

  • Sulfitt

  • Nøtter

  • Skalldyr

  • Sennep

  • Egg

  • Sitrus

  • Soya