Meny

Spisekartet består av en blanding av klassiske retter og fremtidige favoritter. God drikke krever god mat, og kjøkkesjefen gjør sitt for å gå din mor en høy gang på kjøkkenet.
Bestill bord

Ukens rett

Ovnsbakt torskefilet

M;ed kokkens utvalgte grønnsaker, mandelpotetmos og kremet skalldyrsaus.

359,–

Forretter

Tartar av storfe

Hakket okse indrefilet med chiliflakes, finhakket løk, sylteagurk, kapers, bladsalat i vinagrette, rødbeter og eggeplomme. Fritert wonton og ramsløkkrem serveres også til.

198,–

Meksikansk Ceviche

Med salmalaks, mango, chili, vårløk, reddik, sylta rødløk og ingefær. Serveres med fritert wonton og aguachilesaus.

219,–

Gulrottartar

Fihakket løk, sylteagurk, frityrstekt kapers, bladsalet i vinagrette, rødbeter og eggeplomme. Fritert wonton og chipotlemajones.

189,–

Hovedretter

Pepperstek av indrefilet

Indrefilet rulles i husets brente pepper. Med balsamicomarinert sjampinjong, asparges, broccolini, sellerirotpurè, fondantpotet og grønn peppersaus serveres til.

398,–

Grillet entrecote av black angus (240gr)

Serveres med bladsalat, chimichurri, broccolini, saltbakte beter og fondantpoteter

419,–

Biffsnadder av indrefilet

Stekes med sopp og løk, serveres med bladsalat, pommes og bearnaise.
Ølanbefaling: Porter, Imperial brown ale, Alkoholfritt,

369,–

Helstekt Dorada

Med brent paprikapurè, aioli, saltbakte beter, broccolini, nypoteter.

349,–

Chicken kiev

Serveres med bladsalat i vinagrette, bakte beter, broccolini, nypoteter og paprikasaus.

349,–

Ekstra potet og saus

Pommes bistro.


29,–

Dampede nypoteter.


39,–

Husets bearnaise saus.


32,–

Paprikasaus


32,–

Fondantpoteter


42,–

Grønn peppersaus


32,–

Chimichurri


32,–

BBQ Saus.


32,–

Pubretter

Kremede blåskjell

Med chili, hvitløk og urter, serveres med foccacia.

239,–

Salat nicoise

Serveres med grillet tunfiskfilet, bladsalat i vinagrette, poteter, egg, aspargesbønner, rødløk, cherrytomater, agurk, sorte oliven, kapers, ansjosfilet og frisk oregano.

289,–

Club sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, syltet rødløk, salat, aioli og toastbrød. Pommes bistro.
Ølanbefaling: Lys Ale, Saison, Mørk ale, Session IPA, Alkoholfritt,

249,–

Fish and chips

På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre serveres med ertepurè tartar- saus og pommes bistro.

242,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot og rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan, bacon og parmesan-dressing.

246,–

Havnelagerets biffburger

Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, chipotlemajones, salat, tomat, løk, pommes bistro.

269,–

Lagerets supreme burger

Hamburger med salat, brie, bacon, syltet rødløk, pickles, helstekt sjampinjong, aioli, strimlet potetchips og pommes bistro.
Ølanbefaling: Mørk ale, Scotch ale, Bock, Doppelbock, Alkoholfritt,

289,–

Pulled Chicken

Serveres i briochebrød med coleslaw, syltet rødløk, pickels, bbq-saus og pommes.

239,–

Vegetar Burger

Burger laget av østerssopp, gulrøtter, kikerter, løk og aubergine. Serveres i briochebrød med vegansk chilimajones, syltet løk, helstekt sjampinjong, tomat, avokado og pickles.
Pommes bistro serveres til.

229,–

Vegetarlasagne

Serveres med blandet bladsalat i vinagrette, foccacia og aioli.

249,–

Glutenfritt brød


19,–

Småretter

Spicy løkringer

Ølanbefaling: India Pale Ale (IPA), Lys Lager, APA,

94,–

Mozzarellasticks

Ølanbefaling: Citrus ale,

82,–

Cheddarfylte japaneos

Ølanbefaling: Mexican lager,

82,–

Nacho med salsa

Ølanbefaling: Mexican lager,

99,–

Gratinert nachos

Tortillachips gratinert med kjøttsaus, ost og jalapenò serveres med rømme og salsa. Denne retten passer perfekt i kombinasjon med smårettene om man ønsker litt ekstra.

174,–

Dessert

Husets brownies med stout og nøtter

Serveres med salt karamelliskrem.

159,–

Vanilje pannacotta

Serveres med friske bær, jorbærcoulis, sjokolade og nøttekrønsj.
Ølanbefaling: Imperial stout, Barley wine,

152,–

Affogato

Vanilje iskrem (2 kuler) toppet med enkel espresso.

114,–

Iskrem

3 kuler is, servert med kjeks og jordbærcoulis. Velg mellom vanilje, sjokolade, kirsebær og salt karamell iskrem. Sorbet velg mellom bringebær eller mango.
Ølanbefaling: Cream ale, Imperial stout,

139,–

Barnemeny

Wienerpølse med pommes


106,–

Hamburger med pommes

Helt plain burger med pommes bistro.

127,–

Fish and Chips

Serveres med tartar- saus og pommes bistro.

127,–

Barnas Iscup

Serveres med vanilje- og sjokoladeiskrem, kjeks og salt karamellsaus.

104,–

Lunsjmeny for Havnelageret Gastropub Moss (11.00 - 15.00)

Rekesmørbrød

Reker fra Engelsviken på ristet surdeigsbrød med limemajones, cherry tomat, rødløk og bladsalat.

219,–

Biffsmørbrød med ungfe flankestek

Serveres på hvitløksbrød av landbrød med blandet salat og syltede grønnsaker og stekt sjampinjong. Bearnaise serveres til.

239,–

Cowboylunsj

Stekte poteter, pølser, løk, sjampinjong og speilegg. Serveres med tomatbønner, salat, syltede grønnsaker og foccacia.

189,–

Club Sandwich

Kyllingfilet, bacon, tomat, syltet rødløk, salat, aioli og toastbrød. Pommes bistro serveres til.

249,–

Salat Nicoise

Serveres med grillet tunfisk filet, blandet bladsalat i vinagrette, poteter, egg, aspargesbønner, rødløk, cherrytomater, agurk, sorte oliven, kapers, ansjosfilet og frisk oregano.

289,–

Kremede blåskjell

Med chili, hvitløk og urter, serveres med foccacia.

239,–

Kyllingsalat

Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot og rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan og bacon. Ristet surdeigsbrød og parmesandressning.

246,–

Chevresalat

Lun chevre med salat i pestovinagrette, sytet rødløk, agurk, reddik, mango, stekt sopp og valnøtter. Grillet landbrød serveres til.

198,–

Fish and chips

På tradisjonelt vis. Vi panerer fiskefileten i ølrøre, serveres med ertepurè tartarsaus og pommes bistro.

242,–

Havnelagerets Biffburger

Burger av kvernet høyrygg med cheddarost, bacon, chipotlemajones, salat, tomat, løk, pommes bistro.

269,–

Vegetarlasagne

Serveres med bladsalat i vinagrette, foccacia og aioli.

249,–

GLUTENFRITT BRØD


19,–

Husets Brownie

Med stout, nøtter og salt karamelliskrem.

159,–

Affogato

Vanilje iskrem (2 Kuler) toppet med enkel espresso

114,–

Iskrem

3 kuler is, servert med kjeks og jordbær coulis. Velg mellom vanilje, sjokolade, kirsebær og salt karamell iskrem. Sorbet velg mellom bringebær eller mango.

139,–

For grupper på over 10 pers kan vi sende ut forslag på menyer og andre retter til lunsj om ønskelig, i tillegg til ordinær lunsjmeny.

Ta kontakt med oss på 69207000 eller ole.jorgen@r-g.no

Allergener


  • Fisk

  • Melk

  • Honning

  • Selleri

  • Hvetegluten

  • Sesamfro

  • Bløtdyr

  • Sulfitt

  • Nøtter

  • Skalldyr

  • Sennep

  • Egg

  • Sitrus

  • Soya