Meny
Spisekartet består av en blanding av klassiske retter og fremtidige favoritter. God drikke krever god mat, og kjøkkesjefen gjør sitt for å gå din mor en høy gang på kjøkkenet.
➼ Bestill bord
Salat nicoise
Serveres med grillet tunfiskfilet, bladsalat i vinagrette, poteter, egg, aspargesbønner, rødløk, cherrytomater, agurk, sorte oliven, kapers, ansjosfilet og frisk oregano.
289,–
Kyllingsalat
Marinert grillet kylling med salat, tomater, syltet gulrot og rødløk, agurk, avokado, reddik, revet parmesan, bacon og parmesan-dressing.
246,–
Vegetar Burger
Burger laget av østerssopp, gulrøtter, kikerter, løk og aubergine. Serveres i briochebrød med vegansk chilimajones, syltet løk, helstekt sjampinjong, tomat, avokado og pickles.
Pommes bistro serveres til.
229,–
Salat Nicoise
Serveres med grillet tunfisk filet, blandet bladsalat i vinagrette, poteter, egg, aspargesbønner, rødløk, cherrytomater, agurk, sorte oliven, kapers, ansjosfilet og frisk oregano.
289,–